UEFA vs Skënderbeu - Paradokse dhe të pathëna

Brendon Salih

UEFA vs Skënderbeu - Paradokse dhe të pathëna

Thelbi i këtij podcasti do të jetë diskutimi mbi dënimin 10-vjeçar të KF Skënderbeut nga UEFA duke i parë ngjarjet hollësisht, një nga një dhe në mënyrë kronologjike: dyshimet e para nga organizatat Federbet, Bet Radar; fillimin e hetimeve nga UEFA; pezullimi 1-vjeçar dhe gjyqi i përshpejtuar në CAS; dënimi 10-vjeçar; përplasjet politiko-sportive në vazhdim; rrjedhja e informacionit dhe raportit të pretencës nga inspektorët e UEFA-s në media; kërcënimet dhe deklarata e Ceferin; protestat në Korçë; vendimet e Komisionit të Disiplinës & Etikës dhe Komisionit të Apelit në UEFA, rrëzimi i garanci-padisë nga CAS; apelimi në Gjykatën Federale të Lozanës; prapaskenat e një dënimi të paprecedent historik; rikthimi i dënimit kolektiv dhe parimet ndërkombëtare të drejtësisë; deklarata e UEFA-s për suksesin e arritur nga BFDS në luftimin e trukimeve të ndeshjeve etj.

🎙️Hosts

No host has claimed this podcast yet!

More like this

  • Guess What with Kleo
  • HistoGri
  • News – Ngjarjet Kryesore | Top Albania Radio
  • Lajmet e mëngjesit - Zëri i Amerikës
  • Albanor
  • Përrallat e Pitilushes

🗂️Categories